Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

Videón, ahogy Sebestyén Balázs pandának öltözve táncol és nekimegy a falnak (videó)

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2021. október 18. - 08:52

Balázsnak volt egy fogadása, amit végül elbukott, és ez sokba került számára, amiről videó is készült. Az egyik leghumorosabb jelenet ebben a hónapban, és még mindig van hátra két hét.

Az utóbbi időben elég hektikusan teljesít a magyar futball-válogatott, akiket hónapokkal ezelőtt mindenki magasan értékelt az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményük miatt. Marco Rossiék megérdemelték volna a továbbjutást, de nem volt szerencséjük.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Ez részben a magyar sorsnak is köszönhető, számtalan más helyzetben láthattunk már hasonlót, amikor a siker kapujában közbejött valami. Az utóbbi hetek történéseit azonban nem lehet erre fogni, mert a csapat a vártnál gyengébben teljesített.

Sok értékes pontot veszítettek, és ez könnyen lehet, hogy a világbajnoki szereplésbe kerül. Még mindig ott van a matematikai esély, de már távolról sem a mi kezünkben van a továbbjutás sorsa, noha papíron a második hely elérhető lehetett volna.

Álarcos énekes: két sztárról is lehullt a lepel vasárnap este, ők voltak azok

Legutóbb Angliával játszott a válogatott idegenben, és sokak szerint csak az volt a kérdés, hogy hány gólt kapunk. Szerencsére nem lett igazuk ezeknek a pesszimistább embereknek, és hatalmas bravur született a Wembleyben.

Lapozó: 1 2