Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Nyerő Páros: Hódi Pamela férje őrületes tempót ment, meglett az ára (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 30. - 02:07

Sebestyén Balázs meg is kérdezte Tóth Bencét, mi történt, amire a korábbi futballista azt a választ adta, hogy már nem sportoló.

Hódi Pamela és Tóth Bence remekül kezdték a Nyerő Páros új évadát, sokan voltak rájuk kíváncsiak, és ez jelenleg is így van, hiszen még mindig játékban vannak. Igaz, kevésen múlt a kiesésük egy elrontott játék miatt, ami bizonyította, hogy még azok is kieshetnek, akik korábban végig a legjobbak voltak.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Összességében még mindig ők a legerősebb páros, a nagy riválisnak tartott Béci-Norina duó még csak be sem fejezte a legutóbbi játékot. Norina pánikrohamot kapott, halálfélelme volt, így érthető módon nem akarta folytatni.

Ezzel szemben Hódi Pamela nagyon jól viselte a magasságot, és noha Bence nem kezdett jól, végül álomidőt futottak. Érdekes lett volna látni, milyen gyorsan teljesítik a feladatot, ha nincs az a kis gikszer az elején.

Pamela természetesen menet közben igyekezett támogatni is a férjét, nemcsak magára a figyelni a 25 méteres magasságban a futópadon. Megint nagyot mentek, ám Bence a végén totálisan elfáradt, hiszen már nem olyan fitt, mint például anno a Ferencvárosnál volt fiatalon.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2