Clouds
21 Budapest
Dollár
356,24 Ft
Euró
387,23 Ft
Font
437,42 Ft
Bitcoin
27,338 $

Sebestyén Balázs bevállalta

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon nagy volt a hangulat a csapatépítőn, amit Vadon Jani szervezett, miközben Sebestyén Balázs csobbant egyet.

Sebestyén Balázs az egyik legismertebb név Magyarországon, és rendre ott szerepel a listák első felében, amiket a legnagyobb befolyással bíró ismert emberekről készítenek. Arra azonban talán még Balázs sem gondolt, hogy a rádiózásban is óriási karriert fog befutni.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Minden a televíziózással kezdődött számára, imádták a nézők a zenecsatornán. Onnan szintet lépve pedig az RTL-hez került, és hosszú évek óta tagja a csatornának, amit továbbra sem hagyott el, hiába igazoltak át komoly nevek a rivális TV2-höz.

Mindeközben Balázs belekóstolt a rádiózásba, ami olyannyira feküdt neki, hogy a leghallgatottabb reggeli műsort hozta össze Vadon Janiékkal. Legendákká váltak, és továbbra sincs jele annak, hogy bárki a helyükre léphetne.

Egy nap talán ez is bekövetkezhet, de még hosszú éveken át lehetnek a csúcson. Ezen időszak alatt egy igen jól működő csapatot hoztak össze, és természetesen a csapatépítő sem maradhatott el.

Balázs a hét egyik legjobb szelfijével jelentkezett, miközben a többiek beöltözve mosolyogtak. „Puhák ezek, én mindig mondtam!” – írta humorosan a posztjában Balázs, ami nagy sikert aratott a követők körében.