Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Sebestyén Balázs 30 év után beszélte meg a dolgokat vér szerinti édesapjával

Fotó: YouTube/Frizbi TV
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Évtizedek maradtak ki, így ez a kapcsolat már soha nem lehet olyan, mint amilyen lehetett volna, ugyanakkor Sebestyén Balázs senkit sem hibáztat.

Balázs sok mindenről beszélt Hajdú Péternek a megújult Frizbiben, ami online formában folytatja tovább. Sok minden elhangzott a beszélgetés alatt, többek között Balázs szüleinek válása is, ami nem okozott számára óriási traumát.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

„Ez egy szülői döntés volt, akkor 7-8 éves voltam, és nem volt olyan szoros a kapcsolatunk, hogy ez igazán megviseljen. Ezt azóta már nagyon sokszor megbeszéltem vele, helyre is tettem magamban, így nem volt ebben semmi nagy dráma.” – idézte Balázst a Blikk.

Kiderült, hogy csak nemrég ültek le az édesapjával átbeszélni az érzéseiket, de Balázsban már lecsengett a dolog, és úgy van vele, nem szabad a szülők semelyik hibáját hátizsákként cipelni. „Nekünk volt egy kibékülő beszélgetésünk, meghívtam magamhoz, tudott találkozni az unokáival. Hogy aztán ez a kapcsolat nem tudott igazán szorossá válni, ennek az az oka, hogy kimaradt harminc év…” – árulta el.

A nevelőapjától kapott szülői mintát viszont alapul tudja venni, és nagyon jó volt a viszonyuk egymással. „Anyukám újra megházasodott, és kaptam egy kiváló nevelő apukát. Nagyon jó apuka volt, nem volt szigorú, kemény kezű apa, de azt hiszem, nem is kellett. Meg tudtam tőle tanulni, miként viselkedik egy apa.”

Balázs senkire sem haragszik, szerint minden szülő azt adja egy élethelyzetben, amit tud. „Minden, amit ebből megtanulsz, azt később az előnyödre tudod fordítani.” – folytatta a tévés és rádiós Hajdú pénteken induló új évadában.

Még több bulvár: Megjelent Berki Krisztián szelleme Hajdú Péter konditermében