Igazi luxusban hajózott Schumacher Vanda a parlament előtt (videó)

Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schumacher Vanda mindig megadja a módját a megjelenésének, és ez akkor sincs másképp, amikor épp hajóra száll.

Schumacher Vandát mindenki örökmozgóként ismerheti, keveset bír egy helyben maradni, imád utazni, programokra járni, és így tovább. Igaza van, mert most fiatal, és mindenkinek élnie kell, világot látnia.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Nyilván a lehetőségek nem mindig adottak, de ha igazán akarunk valamit, azt igenis képesek vagyunk elérni. A csinos és szexi színésznő imádja az életét, de az igazi még nem talált rá, talán majd most.

Mivel egy fiatal nőről beszélünk, nincs igazán miért izgulnia, és mindig jobb, ha az emberre akkor talál rá a nagybetűs szerelem, amikor igazán szüksége van rá. Általában így szokott lenni, türelemmel kell lennünk, másképpen nem megy.

A jobbnál jobb formát mutató Vanda Magyarországot is nagyon szereti, nyáron még inkább, amikor kényelmes, nyári ruhában napozhat egy hajón, miközben pezsgőt szürcsölget a Dunán, háttérben a parlamenttel.

Egy remek program, amin Molnár Nini is részt vett, aki ugyancsak lenyűgöző vonalakat tudhat magáénak. A két híresség maximálisan tisztában van vele, miről szól a divat, és jól is érzik magukat benne.