Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Schumacher Vandát azzal riogatták, hogy nem éli túl az éjszakát Bogotában

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Végül maradt, nem bánta meg, még akkor is, ha vannak nagyon veszélyes helyek Kolumbiában, főleg egy fiatal lány számára.

Schumacher Vanda majdnem a döntőig jutott a Celeb vagyok, ments ki innen! 2022-es évadában. A legjobb női versenyzőként esett ki, és ez már önmagában szép eredmény, majd úgy döntött, nem rohan haza.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Voltak, akik azzal riogatták, ha marad, és egyedül megy be a belvárosba, akkor valószínűleg nem éli túl az éjszakát. Ezek hallatán az ember azért hajlamos elgondolkozni, még akkor is, ha nagyon bátor.

„Azért elég király, hogy a sok para, riogatás és rémhírek után mégis úgy döntöttem, bemegyek a városba és annak ellenére hogy a bulizás végül kimaradt, csak beadtam a Bogotai trippet. Tegnap este miután kitettük a többieket a reptéren és a szállodáig meghallgattam az okítást, hogy ha egyedül bemegyek a belvárosba valószínűleg nem élem túl az éjszakát, akkor azért erősen megbántam, hogy maradtam.” – mesélte Vanda.

„Feküdtem az ágyban és azon gondolkodtam, hogy most menjek be a varosba és kockáztassak csak azért, hogy elmondhassam tényleg megcsináltam és túléltem vagy maradjak, viszont akkor semmi másra nem volt ez jó csak arra, hogy kicsesszek magammal mert így a semmiért fizettem egy szállodát, utaztam 8 órát és másnap oldhatom meg egyedül a reptérre kijutást, míg a többiek együtt bandáznak.”

„Nem aludtam valami jól. Habár, tudtam, hogy a szállodában biztonságban vagyok mégis ráparáztam, hogy egyedül vagyok Dél-Amerikában, ráadásul a világ egyik legveszélyesebb városában, ami annyira távol van mindentől, amit ismerek kulturálisan és földrajzilag is, hogy ha valami történne, még segítséget sem tudnék kérni, mert a spanyolt annyira beszélem, mint a kolumbiaiak a magyart, vagyis semennyire, az angol pedig szintúgy nem opció.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2