Dollár
429,62 Ft
Euró
421,04 Ft
Font
476,35 Ft
Bitcoin
19,324 $

Schobert Norbi egyes napokon senkinek érzi magát

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. augusztus 16. - 09:05

Az Update első embere, aki soha nem adja fel, legyen szó bármiről, nagyon őszinte szavakat fogalmazott meg, többek között arról is beszélt, hogy vannak napok, amikor elfelejti, milyen sikereket ért el, és senkinek érzi magát.

Schobert Norbi vállain állandóan ott a teher, hiszen egy hatalmas vállalkozást irányt, három gyermeket nevelnek, ott van a felesége, a szintén nagyon sikeres Rubint Réka, és közben gyűlölködők hadával küzd az interneten.

Soron kívül Muri Enikőnek annyit sem ér Hódi Pamela, mint egy üres szemeteszsák

Mindez rendkívül stresszes tud lenni, és az állandó támadások nem segítenek azon, hogy Norbi kiegyensúlyozott legyen, noha csak jót akar, minél több egészséges embert látni odakint, hiszen erre tette fel az életét, amiről nem hajlandó lemondani, folytatja a harcát.

Jelenleg Balin tartózkodik az alakreformtáborral, ahol remek a hangulat, és ilyenkor az embernek több ideje van arra, hogy elgondolkozzon bizonyos dolgokon. Norbi is így tett, érzelmes és rendkívül őszinte szavakat fogalmazott meg, amiket érdemes elolvasni.

Szőke Zsuzsi szexi formában várja a Dancing with the Stars legújabb évadát

„Bali csodálatos hely. A 110 táborozó mind csodálatos, különleges, szerető ember! Itt még férfiember magas is vagyok! Ami őszintén hiányzik, reggel egy jó Update epres-túrós rétes.” – írta a posztjában Baliról Norbi.

Lapozó: 1 2