Schobert Norbi két nagy bejelentést is tett Rácz Gézáról

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Takács Petra

2021. június 16. - 13:03

Schobert Norbi és Rácz Géza újabb élő videóval jelentkeztek az Update hivatalos Facebook oldalán, ahol lerántották a leplet az aktuális súlyról.

A fő cél az volt, hogy Géza 100 kilót fogyjon 1 év alatt, ami igen komoly küldetés, de nem lehetetlen. Ebben segített neki Norbi a különböző termékeivel és tanácsaival, miközben hónapról hónapra bemutatta, hol áll a fiatal srác.

Az Update feje eldöntötte, megmenti Géza életét, aki most újra ráállt a mérlegre, hogy kiderüljön, pontosan mennyit is fogyott 12 hónap alatt. Sikerrel járt, mert megvan a -100 kiló, ami élete legnagyobb eredménye, de ezzel még semminek sincs vége.

Norbi ugyanis hangsúlyozta, nem engedi el Géza kezeit, újabb ajándéktermékeket adott számára, és egy következő nagy célt tűztek ki maguk elé. A fitneszguru tanítványa jelenleg körülbelül 217 kilogrammot nyom, de ezzel nem elégszik meg.

Schobert Norbi ismét segít, most egy 8 éves kisfiú életét szeretné megmenteni

Fontos megjegyezni, hogy Géza edzések nélkül fogyott, hiszen ilyen súly mellett eddig ez nemigazán volt lehetséges. Hamarosan azonban elkezdődhet számára a ducitréning, ami egy következő mérföldkő, és ha betartja a szabályokat, nem áll le az edzésekkel, akkor 1 éven belül újabb 100 kilótól szabadulhat meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.