Schobert Norbi újabb nagy sikere: Géza 10 hónap alatt több mint 90 kilót adott le

Fotó: Facebook/Update LOW CARB
not image

Hujber Dávid

2021.április.20 - 22:39

Ez valójában nemcsak Norbi sikere, hanem Gézáé is, aki betartja mestere tanácsait, helyesen táplálkozik és egyre többet mozog.

Egy egész ország ismerhette meg Géza történetét, aki súlyos plusz kilókkal küzdött, és minden túlzás nélkül veszélyben volt az élete. Norbi nem hagyta annyiban a dolgot, és lépett az ügy érdekében, amit már nem egyszer tett meg a karrierje során.

Ki tudja, hogy hány életet mentett már meg így a fitneszguru, de biztosan nem keveset. Az egyik legnagyobb projektje Géza, és ezt vehetjük szó szerint is, mivel a fiatal srác nagyon mélyről indult, és sokan nem hittek benne.

Norbi azonban igen, és látta benne a potenciált, a kitartást, valamint az akarást egy jobb és szebb életre. Most ott tartunk, hogy 10 hónap alapján több mint 90 kilogrammtól vált meg, az arca szintén sokat változott, nemcsak a teste.

Friderikusz zseniális teaser videója az új csatornájáról, magasra tette a lécet

„10 hónap! -92 Géza mérlege alapján! -75 itt a Fb-on, mivel az enyém 300-nál kiakad.” – kezdte a bejegyzésében Norbi, aki nagyon büszke Gézára, hiszen a fiatal fiú gyakorlatilag a saját életét menti meg ezzel a fogyással.

„300 kg a hátasló kezdősúlya, mégsem gondoljuk Gézát annak. Ezt tudja a Norbi Update keto menü és a termékeink! Gratula Gézu!” – zárta le a fitneszguru, aki természetesen továbbra is figyelemmel követi Géza átalakulását.