Dollár
381,81 Ft
Euró
394,65 Ft
Font
466,60 Ft
Bitcoin
24,414 $

Schobert Norbi tragikus hírt jelentett be

Fotó: Illusztráció: Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. március 20. - 18:20

Óriási tragédia érte Schobert Norbi családját, amiről a közösség médiában számolt be, egy haláleset, ami mindenkit megrendített.

Norbi egy végtelenül szomorú és szívszorító üzenettel jelentkezett a hivatalos Instagram oldalán. Szörnyű hírt osztott meg, ami egy halálhír. Noha nem ismertük személyesen Norbi anyósát, innen is fájdalmas olvasni a sorokat, részvétünk az egész családnak ezekben a különösen nehéz időkben.

Soron kívül Bokros Lajos: Az Orbán-kormány szakszerűtlen gazdaságpolitikája okozta a válságot

„Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt.” – írta a posztjában Norbi.

Norbi leírta, hogy a fiával közösen próbálták újraéleszteni Réka édesanyját, miközben a mentők tíz perc alatt kiértek a helyszínre, majd percekkel később már a mentőhelikopter is megérkezett. Mindent megtettek azért, hogy életben tartsák, de a szívét már nem tudták újra elindítani.

„Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani.” – osztotta meg a nagyon fájdalmas és szomorú részleteket.

„Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – fejezte be posztját Norbi, akiket most újabb tragédia ért.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.