Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

Schobert Norbi tragikus hírt jelentett be

Óriási tragédia érte Schobert Norbi családját, amiről a közösség médiában számolt be, egy haláleset, ami mindenkit megrendített.

Fotó: Illusztráció: Pixabay
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Norbi egy végtelenül szomorú és szívszorító üzenettel jelentkezett a hivatalos Instagram oldalán. Szörnyű hírt osztott meg, ami egy halálhír. Noha nem ismertük személyesen Norbi anyósát, innen is fájdalmas olvasni a sorokat, részvétünk az egész családnak ezekben a különösen nehéz időkben.

„Kedves Követőink! Nem szeretnék találgatást és bulvár pletykát. A mai napon kora délután Réka édesanyja, szeretett Anyósom, egy szokásos boldog családi látogatás után, kifelé menet, a garázs előtt, jómagam, Lara, Norbika és Réka kezei között elhunyt.” – írta a posztjában Norbi. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Norbi leírta, hogy a fiával közösen próbálták újraéleszteni Réka édesanyját, miközben a mentők tíz perc alatt kiértek a helyszínre, majd percekkel később már a mentőhelikopter is megérkezett. Mindent megtettek azért, hogy életben tartsák, de a szívét már nem tudták újra elindítani.

„Fiammal próbáltuk újraéleszteni, a mentők 10p alatt kiértek, percekkel később mentőhelikopter is jött, de 1 óra küzdelem ellenére sem tudták a szívét újra elindítani.” – osztotta meg a nagyon fájdalmas és szomorú részleteket.

„Ezúton köszönöm a mentők, orvosok, rendőrök, szomszédok igyekezetét. A sokk és a fájdalom elmondhatatlan. Nagyon féltem Rékát. Ölellek Benneteket! Norbi” – fejezte be posztját Norbi, akiket most újabb tragédia ért.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.