Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Schobert Norbi mindennél jobban szereti Rubint Rékát

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi gyakran beszél arról, hogy mennyire fontos számára Rubint Réka, és ez nőnapot követően sem volt másképp.

Schobert Norbinak a család az első, és ez mindig is így volt, ha valami, ez nem fog változni. Talán már rég visszavonult volna, ha nincs mellette a családja, mert ők azok, akikért csinálja, illetve azokért, akik változtatni szeretnének az életükön.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ezernyi terhet cipel magával, amiktől még mindig nem tudott teljesen megszabadulni. Ugyanakkor folytatja a harcot, és igyekszik mindent megtenni a családtagokért, amit csak tud és lehetséges.

Rubint Réka sem győzi hangsúlyozni, milyen fontos neki a férje, és nem tudnának egymás nélkül élni. Norbi nem egy alkalommal hozta rájuk a frászt, de a halál torkából is képes volt visszatérni, mert még van dolga a Földön.

A nőnapi köszöntés sem maradhatott el, a nagy páros 400 rendőrnőnek tartott edzést, ami igencsak emlékezetes volt. Természetesen Norbi a virágról sem feledkezett meg, és azt mondta, mindennél jobban szereti Rékát

„Természetes, hogy tegnap a Réka is, Édesanyám is és a Kislányom is kapott nőnapi csokrot! Sőt a kis Feleségem még egy munkaebédre is elvittem! Mert Szeretem! Nagyon! Mindennél jobban!” – írta a posztjában Norbi.