Schobert Norbi és Rácz Jenő kemény köredzése, nem viccelnek (videóval)

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala

Takács Petra

2021. július 17. - 15:27

Schobert Norbi és Rácz Jenő újra közösen edzettek, gőzerővel készülnek a nagy napra, hiszen Jenő hamarosan megházasodik, elveszi élete szerelmét, Gyuricza Dórit.

Norbi szívesen ad segítséget Jenőnek, akivel remek barátok lettek. Pár hónapja a fitneszguru is az elsők között kóstolhatta meg a Michelin-csillagos chef új éttermének ételeit, és egyenesen le volt nyűgözve.

Az Update első embere most azon is dolgozik, hogy Jenő kiváló formában álljon oltár elér, mert a cél az, hogy kockás hassal tegye ezt meg. A duó ismét közösen edzett, és a helyszín ugyanúgy Norbiék háza volt, ahol minden adott a remek edzésmunkához.

Ezúttal egy 1 órás köredzéssel hangoltak a folytatásra, ami nem lehetett egyszerű, ugyanakkor hatékony. A videóban Norbi részletesen mutatja be a köredzést, és az már innen nézve is igen keménynek tűnik.

Micsoda pali: Cristiano Ronaldo, a világ egyik legjobb pasija

Miután Norbi hatalmas tapasztalattal rendelkezik, Jenő jó kezekben érezheti magát, és valószínűleg mindez ki is fog fizetődni. „1 órás köredzés. Amikor egy 50 és egy 30 éves összefog! Meglesz a havi -10 kg!” – írta Norbi a posztjában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.