Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Schobert Norbi elárulta, hogyan fogyasztotta le Ráz Jenőt az esküvőjére

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Norbi a Reggeli vendége volt csütörtök reggel az RTL Klub stúdiójában, ahol arról beszélt, hogy mivel és hogyan fogyasztotta le a barátját az esküvőjére.

Schobert Norbi és Rácz Jenő nagyon jó barátok, így kézenfekvő volt, hogy a fitneszguru segít lefogyni a Michelin-csillagos chefnek, aki a lehető legjobb formában szeretett volna oltár elé állni. Az akció sikeres volt, rövid időn belül 12 kilótól szabadult meg, ami nem kis teljesítmény.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Norbi elárulta, Jenő körülbelül öt hét alatt adta le ezt a súlyt, míg a saját formájáról viccesen azt mondta, olyan mint a „gumitömítés”, 50 felet felkeményedett. Jenő megközelítőleg 90 kilóról indult el, aki két centiméterrel magasabb, mint Norbi, tehát nincs közöttük nagy különbség.

Jenő eredetileg 5-6 kilót szeretett volna fogyni, amiből végül 12 lett. Fontos megjegyezni, hogy az RTL Klub sztárja a meghízása előtt is edzett, de a táplálkozása nem volt ideális, azon ment el a dolog, és gyorsan felpattantak a plusz kilók.

Helyzetét nehezíti, hogy az éttermében sokat kóstol, még a késő esti órákban is, és emiatt felírt pár plusz dolgot neki Norbi, amik mind hozzájárultak ahhoz, hogy topformában legyen. A napközbeni evésnél lemondott a kenyérről, és keto kenyérre váltott át, amit szeret is – tudhattuk meg a Reggeliből.

Ambrus Attila szerint van esély arra, hogy a szoknyás bankrabló megússza

Ennyi tapasztalattal a háta mögött Norbi szerint a fejlődésben 90%-ban számít a táplálkozás, és csak 10%-ban a mozgás. Volt idő, amikor a guru 16 kilót vett fel, hiába edzett ugyanannyit, de változtatott az étrendjén, és sikeresen megvált azoktól a kilóktól.

Lapozó: 1 2