Schobert Norbi elárulta, hogyan fogyasztotta le Ráz Jenőt az esküvőjére

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 12. - 11:42

Norbi a Reggeli vendége volt csütörtök reggel az RTL Klub stúdiójában, ahol arról beszélt, hogy mivel és hogyan fogyasztotta le a barátját az esküvőjére.

Schobert Norbi és Rácz Jenő nagyon jó barátok, így kézenfekvő volt, hogy a fitneszguru segít lefogyni a Michelin-csillagos chefnek, aki a lehető legjobb formában szeretett volna oltár elé állni. Az akció sikeres volt, rövid időn belül 12 kilótól szabadult meg, ami nem kis teljesítmény.

Norbi elárulta, Jenő körülbelül öt hét alatt adta le ezt a súlyt, míg a saját formájáról viccesen azt mondta, olyan mint a „gumitömítés”, 50 felet felkeményedett. Jenő megközelítőleg 90 kilóról indult el, aki két centiméterrel magasabb, mint Norbi, tehát nincs közöttük nagy különbség.

Jenő eredetileg 5-6 kilót szeretett volna fogyni, amiből végül 12 lett. Fontos megjegyezni, hogy az RTL Klub sztárja a meghízása előtt is edzett, de a táplálkozása nem volt ideális, azon ment el a dolog, és gyorsan felpattantak a plusz kilók.

Helyzetét nehezíti, hogy az éttermében sokat kóstol, még a késő esti órákban is, és emiatt felírt pár plusz dolgot neki Norbi, amik mind hozzájárultak ahhoz, hogy topformában legyen. A napközbeni evésnél lemondott a kenyérről, és keto kenyérre váltott át, amit szeret is – tudhattuk meg a Reggeliből.

Ambrus Attila szerint van esély arra, hogy a szoknyás bankrabló megússza

Ennyi tapasztalattal a háta mögött Norbi szerint a fejlődésben 90%-ban számít a táplálkozás, és csak 10%-ban a mozgás. Volt idő, amikor a guru 16 kilót vett fel, hiába edzett ugyanannyit, de változtatott az étrendjén, és sikeresen megvált azoktól a kilóktól.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.