Schobert Norbi állást ajánlott Rácz Gézának

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Takács Petra

2021. június 22. - 16:15

Norbi olyannyira nem engedte el Rácz Géza kezét, hogy még állást is ajánlott számára, így szép lassan minden álma teljesülhet a fiatalembernek.

Korábban már beszámolhattunk arról, hogy mekkora átalakuláson ment keresztül Géza Norbi segítségével és étrendjével. A fiatal fiú egy év alatt egy mázsától szabadult meg, ami hatalmas teljesítmény.

A következő cél az, hogy egy év múlva újabb száz kilótól váljon meg Géza, és noha voltak, akik már az elején leírták őt, betartja a szabályokat, így nem lehet kérdés, hogy a második száz kilót is ledobhatja magáról.

Már az edzéseket is megkezdheti, amire eddig nem volt lehetősége a nagy súlya miatt. Sőt, Norbi még állást is ajánlott neki, amiről a Tények Plusz számolt be. Géza azt mondta, hogy minden álma teljesülni látszik, és már csak egy dologra vágyik.

Schobert Norbi lánya már kész felnőtt, aki nagyon büszke rá

Aki kíváncsi arra, hogy mi az, és milyen állást ajánlott Norbi Gézának, az figyelje a TV2 műsorát 18 óra 45 perckor. A fiút többek között az is motiválhatja, hogy sok más embert is fogyásra ösztönözhet, ami adott esetben életmenő lehet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.