Dollár
404,62 Ft
Euró
407,69 Ft
Font
480,77 Ft
Bitcoin
21,803 $

Schobert Norbi idősebbik fia és Pumped Gabo a Balaton Soundról

Fotó: Közönség a belga Felix De Laet, művésznevén Lost Frequencies koncertjén a Balaton Sound fesztiválon Zamárdiban 2022. június 29-én. MTI/Lakatos Péter
not image

Takács Petra

2022. július 2. - 15:43

Nem maradhatott el a közös kép a két fiatal között, akik remekül érezhették magukat a Balaton Soundon.

Az emberek több mint izgatottan várták az idei nyarat, mert visszatérhettek a fesztiválok. A koronavírus miatt számtalan nagy esemény maradt el, de szerencsére nem mentek csődbe, és most újra itt van a fesztiválszezon.

Soron kívül Erős összeesküvés-elmélettel állt elő a lengyel központi bank elnöke

Természetesen a világjárvány minden szervezőt megtépázott, senki sem számolhatott azzal, hogy jön egy világjárvány, ami romba dönti a gazdaságot és az egészségügyet. Márpedig sok országban ez történt, addig a Magyarországon élők szerencsésebbek voltak.

Hamarabb kaphattuk vissza a régi életünket, köszönhetően a sok beadott oltásnak. Jelenleg pedig sokkal inkább az ukrajnai háború miatt aggódhatunk, mely egyre több kárt okoz az európai embereknek.

Szentkirályi Alexandra pirosban

Emiatt néha jó kiereszteni a gőzt, és például a Balaton Soundon partizni. Péntek este többek között Majka és csapata zenéjére bulizott volna a tömeg, ám az időjárás közbeszólt, és nem tarthatták meg a koncertet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2