Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Schobert Norbi nagyobbik fia Párizsba utazott, csigát is evett (videó)

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka már nem először jár Párizsban, és ha már ott voltak, megkóstoltatta a fiával a csigát, ami nagy kedvenc a franciáknál.

Egy éve már annak, hogy Schobert Norbi nagyobbik fia részt vett a Farm VIP 3 küzdelmeiben. Ezzel rögtön rekordot írt, mert soha ezelőtt nem versenyzett a farmon 17 évesen, és ez csak a kezdet volt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Nem kellett hozzá sokat gondolkodni, hogy tudjuk, Norbinak nagyon feküdni fognak a feladatok. Sőt, ő volt az egyetlen, akinek nem volt vitája másokkal, és mindig igyekezett segíteni a társainak, sokan megkedvelték.

Komoly volt rajta a nyomás, hiszen Norbi és Rubint Réka miatt elvártak tőle egy teljesítményi szintet a nézők. Ezt megugrotta, és nemcsak megugrotta, hanem el is jutott a döntőbe, ahol mindent vitt.

Nem sok fiatal mondhatja el magáról, hogy élete legelső felében sok millió forintot nyer, amit magának köszönhet. Norbi nagyon szereti a szüleit, imád velük lenni, közösen utazni, most épp Párizsban vannak.

Ha már Párizs, természetesen a csigaevés sem maradhatott ki, amiről videó is készült. Ha kíváncsiak vagytok Norbi párizsi tartalmaira, akkor csak kattintsatok erre a linkre, és valószínűleg később lesznek még újabbak is.