Clouds
21 Budapest
Dollár
353,32 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,82 Ft
Bitcoin
23,546 $

A 17 éves Schobert Norbi érett válasza egy nőkkel kapcsolatos kérdésről

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbinak ugyan még nincs komoly tapasztalata az élet és a nők terén, olyan értéket képvisel, amit többen követhetnének.

Manapság szinte trenddé vált, hogy gyakorlatilag már a nők udvarolnak a férfiaknak, szinte teljesen eltűntek a régi szokások. Már az is ritka, amikor egy férfi rendszeresen kinyitja az ajtót egy nő előtt, és még sokáig sorolhatnánk.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Valami nagyon félrement ebben az őrült világban, ami igencsak rossz irányt vet. Közben minden eddiginél nagyobb az elvárás a nőkkel szemben, akik kevés figyelmet kapnak, így nem véletlenül sok a szingli, vagy a boldogtalan ember.

A Farm VIP 3 győztese is látja, hogy valami nem stimmel, és noha ő rendkívül fitt, a sport az élete szerves része, nem várná el, hogy a párja is ilyen legyen. Számára inkább az a fontos, hogy a nő legyen igényes magával szemben, és azt csinálja, amit szeret.

„Számodra fontos, hogy a párod is rendszeresen sportoljon/eddzen?” – tették fel a kérdést Norbinak a hivatalos Instagram oldalán, amire a többihez hasonlóan őszintén és nyíltan válaszolt a közösségében.

„Nem feltétlen! Nekem csak az a fontos ilyen téren, hogy legyen magával szemben igényes, de én emiatt nem szólnék neki, ha ő nem akarna edzeni. Azt csinálja, amit szeret, és amit boldog!” – válaszolt a fiatal fiú.