Napról napra népszerűbb Schobert Norbi idősebbik fia, akár modell is lehetne

Fotó: Instagram/Ifjabbik Schobert Norbi
not image

Takács Petra

2022. június 23. - 02:09

Az ifjabbik Schobert Norbi nagyon otthonosan mozog a közösségi médiában, és néha még mindig nincs 18 esztendős, rengeteg követője van.

Schobert Norbi idősebbik fia igen korán megismerkedett az ismertséggel, mondhatni abba született bele, köszönhetően az édesapjának és az édesanyjának, Rubint Rékának. Sokat tanulhatott tőlük, hogyan kezelje ezeket a helyzetek, amik sokszor nem egyszerűek.

Norbi és Réka is megszámolhatatlanul sok támadást kapott a közösségi médián keresztül, és a mai napig bántják őket. Emiatt mindketten változtattak, igyekeznek még óvatosabbak lenni, de az emberek mindenbe bele tudnak kötni.

Szóval nem egyszerű, és ezt az ifjabbik Norbi is tudja, egészen fiatalon meg kellett ismerkednie azzal, hogy milyen, amikor irigykednek rá. Voltak, akik őt is bántották egyes felületeken, egy ideje azonban olyan fitt, hogy nehéz lenne belekötni.

Mestercukrász: dráma a stúdióban, sírva ölelte át a csinos lány Liptai Claudiát (videó)

Nyilván vannak, akik még most is megteszik, de akárcsak az édesapja, ő is a saját útján halad előre. Noha még mindig nem nagykorú, majdnem 155 ezer követőt számol az Instagram oldalán, ami igencsak impozáns.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.