Schobert Norbi arca mindent elárul, Rácz Jenő komoly meglepetése (videó)

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Takács Petra

2021. november 3. - 12:02

Rácz Jenő nagyon kíváncsi volt arra, hogy mit szólnak a sztárvendégek az új fogáshoz, amin valószínűleg sokat kísérleteztek.

Rácz Jenő nagyon fiatalon lett Michelin-csillagos chef, és noha voltak, akik nem hittek benne, rövid időn belül nagyon magasra jutott. Ezt nagyban köszönheti saját magának, mert kitartó volt, hitt abban, amit csinál, és folyamatosan fejlesztette magát.

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP sztárja jelenleg is ezt teszi, mivel ez egy olyan szakma, mint a művészet, mindig lehet tanulni valami újat. Sőt, ez maga a művészet, különösen azon a szinten, amit Jenő csinál.

Az étterme, ahol mindig sok a vendég, egészen különleges ételekkel találkozhatunk, és nem utolsó sorban Jenővel is. Rengeteget dolgozik, sokat tesz azért, hogy jól működjenek a dolgok, miközben folyamatosan adja át a tudását a munkatársainak.

Nyerő Páros: Guszti kihallgatása nagy lavinát indított el, Csuti beleállt a témába

Ebből pedig általában több mint különleges dolgok sülnek ki. Jenő nem az a fajta karakter, aki hátradőlne, sokat dolgozik azon, hogy újabb és újabb fogásokkal álljanak elő, hiszen ez az egyik alapja annak, hogy a vendégek visszatérjenek.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.