Konyhafőnök VIP: képekben a nap, amikor Schobert Norbi majdnem kiesett

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 11:20

Újabb képgalériával jelentkezünk a Konyhafőnök VIP legutóbbi napjáról, ami szintén izgalmasra és fordulatokra sikeredett.

Alapesetben azt tippeltük volna, hogy Muri Enikő és Rába Timi lehetnek azok, akik kiesőzónába kerülnek a korábbi teljesítményük alapján. A Konyhafőnök VIP azonban ennél sokkal kiszámíthatatlanabb, és mindketten továbbjutottak a középdöntőbe.

Tóth Vera már ezt csütörtökön abszolválta, így nem kellett főznie pénteken, míg a korábbi csapattársának, Schobert Norbinak igen. A fitneszguru nem sokkal később majdnem kiesett, közel volt ahhoz, hogy idő előtt búcsúzzon.

Miután kiderült, hogy Vera ismét Norbival fog közösen dolgozni, nem repdesett az örömtől, de ettől független nagyon kedveli őt. Osvárt Andrea lesz a harmadik versenyző, aki hozzájuk csatlakozik, és csapatként folytatják.

Változatos napon vagyunk túl, és valószínűleg senki sem mondta volna azt, hogy az adás végén Uszkó Laci lesz az, akinek el kell hagynia a konyhát, és érthető módon nagyon csalódott is volt emiatt.

Alább pedig egy látványos képgalériát találhattok a versenynapról, amelynek a végén Norbi majdnem búcsúzott, de már ő is ott van a középdöntőben.