Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Mikor Schobert Norbi 1 év alatt 40 kilót fogyott

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi egy régi mentorával találkozott, aki egykor sokat segített neki, és a 80-as évek közepén megtanította a szénhidrát számításra.

Schobert Norbi nem mindig volt fitt, kiskorában sokat bántották az alakja miatt. Nehéz időszak volt számára, és a mai napig jól emlékezhet azokra a kemény, bántó szavakra, amikkel sokan mások is szembesültek.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

A mai napig sokakat bántanak emiatt, és Norbi eldöntötte, hogy segít az elhízott embereken, illetve azokon, akik egészségesen szeretnének élni. Az évtizedek alatt rengeteg embernek nyújtott segítséget, sokszor személyes szinten is.

A fitneszguru azokról sem feledkezik meg, akik őt segítették, például az egykori mentoráról. Nagy találkozás volt ez kettejük között, és közel 40 év után is ugyanolyan jót tudnak beszélgetni, miközben a világ teljesen megváltozott.

„Találkozás a Mentorommal 38 év után is! 1985-ben Ő tanított meg a szénhidrát számításra és mint testnevelő tanár segítségével 1 év alatt 40 kilót fogytam.” – írta a posztjában Norbi, aki még mindig jól emlékszik arra a bizonyos időszakra.

Sportember lett általa, százezreknek adta tovább a tudást az Update segítségével. „Sportember lettem általa és százezreknek sikerült az Update formájában továbbadnom a tudást. Köszönöm Széles Lajos Tanár Úr!”

Még több bulvár: Nyakába vette Curtis a bikinis szerelmét (fotóval)