Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

A 17 éves Schobert Norbi sikeres üzletember lenne, és egyszerre több helyen élne

Fotó: Instagram/Schobert Norbi Jr.
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Norbinak nagyon nagy tervei vannak felnőttkorára, ami szép lassan kezdetét veszi a 18. életéve betöltésével.

Schobert Norbi 17 éves fia hamar középpontba került a médiában azzal, hogy a Farm VIP 3 szereplője lett. Soha nem volt még ilyen fiatal versenyzője a mezőnynek, ráadásul egyedüliként úgy teljesítette a heteket, hogy egy alkalommal sem keveredett vitába.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Rengeteg pozitív visszajelzést kapott a farmos kaland alatt, miközben barátokra, és olyan értékes tapasztalatokra tett szert, amikért örökké hálás lesz. Vajtó Lajos fogalmazott úgy, hogy szerinte ezzel a versennyel Norbi két évet nyert, és felnőtté vált.

Norbi igyekszik magabiztos léptekkel haladni előre, és rendszeresen tartja a kapcsolatot a követőkkel az Instagram oldalán a különböző kérdezz-felelek órákban. Számos érdekességet tudhattunk meg róla, például azt, mik a jövőbeni tervei.

„Sikeres üzletember, plusz szeretnék tanácsot adni másoknak, hogy hogyan kezdjenek bele a helyes táplálkozásba.” – válaszolt Norbi arra a kérdésre, hogy mi szeretne lenni, ha egy nap felnőtté válik.

Ha tehetné, mindig repülőn ülne, mert imád utazni. „Ha tehetném, mindig repülőn ülnék! Imádom megismerni az új kultúrákat, ételeket! El szeretném majd érni az életben azt a pontot, hogy több helyen élhessek egyszerre.”

Az újévi fogadalmát is megtudhattuk. „Nagyon jó tanulmányi eredmény, és hogy önmagamat fogom adni, és ebből ne lehessen kizökkenteni!” A 17 éves fiú tehát tele van tervekkel, amiket mindenképpen meg szeretne valósítani, egy részüket már 2023-ban.

Még több bulvár: Hajdú Péter nem sokat aludt az éjjel, de nagy hírrel szolgált