Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

A 17 éves Schobert Norbi vicces sztorival debütált a Szerencsekerékben (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Farm VIP 3 győztese egyre több TV2-es műsorban tűnik fel, legutóbb a Szerencsekerékben tűnt fel, és többek között azt is megtudhattuk róla, hogy régebben nemigazán szerette levinni a szennyest a fürdőszobából a mosókonyhába.

Schobert Norbi 17 éves fia jelenleg az egyik legnépszerűbb híresség Magyarországon, ehhez kétség sem férhet. Már a Farm VIP 3 előtt is ismerte az ország, köszönhetően a közösségi médiás aktivitásának.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

A farmos kaland azonban megadta azt a fajta lökést, ami gyakorlatilag abszolúte országos ismertséget adott számára. Nagyon jól érzi magát a bőrében, sokat edz, tanul és mindig ötletel valamin.

A nagy nyereményét pedig később befektetné, de nem hamarkodja el a dolgot. Legutóbb a Szerencsekerékben tűnt fel, így ismét lehetőséget kapott arra, hogy akár milliókkal járuljon hozzá a saját jövőjéhez.

Nem egy híresség debütált az új Szerencsekerékben, és sok érdekességet tudhattunk meg róluk. A fiatal srác például elárulta, hogy régebben nemigazán szerette levinni a szennyest a fürdőszobából a mosókonyhába.

Hozzátette, annyira felhalmozódtak már a ruhák, hogy olyan volt, mintha háború lett volna, gyakorlatilag barikádokat lehetett volna építeni a szennyesből. Rubint Réka megelégelte ezt, és Norbi annyit látott, hogy az ablakon keresztül repkednek a pólói, és az egyik kedvenc darabja beesett a kis tavukba. „Aznap még halászhattam is, ugye ki kellett venni a vízből a kedvenc pólómat.”