Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Jéghideg vízben lazított a 17 éves Schobert Norbi

Fotó: Instagram/Schobert Norbert Jr.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi idősebbik fia hamarosan nagykorú lesz, de már most milliomosnak mondhatja magát, köszönhetően a nagy győzelmének a Farm VIP 3-ban.

Schobert Norbi sokszorosan profitált abból, hogy igent mondott a TV2 felkérésére a Farm VIP 3 kapcsán, és valószínűleg nem ez volt az utolsó nagy televíziós szereplése. Nemrég arról is említést tett, hogy szívesen versenyezne az Ázsia Expresszben a növőre, Schobert Lara oldalán.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Jó látni azt, hogy a három testvér milyen szoros kapcsolatot ápol egymással, és valóban egy családként haladnak előre. Norbi a Farm VIP 3-ban bizonyította, hogy sokan rosszul gondolkodtak róla, és az emberi kitartás határtalan.

Megérdemelten nyerte meg a finálét, ami őrülten izgalmas órákat hozott. Nyilván a több mint 10 millió forint is szép eredmény, de még értékesebb a megszerzett a tapasztalat, az új barátok, és a nézők támogatása.

Nagyon hálás ezekért a dolgokért a fiatal fiú, aki hamarosan nagykorú lesz. Lara már betöltötte a 18. életévét, és a legkisebb öccséhez hasonlóan példaképként tekint Norbira, akinek új céljai vannak 2023-ra.

A regenerációra is nagy hangsúlyt fektet, hiszen hiába fiatal a szervezete, ilyen terhelés mellett ugyanúgy szüksége van rá. Ráadásul gyorsabban fejlődhet, hamarabb lehet túl egy esetleges sérülésen vagy izomfájdalmon.

Még több bulvár: Horváth Éva örülne egy nagy gyűrűnek