Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

Így bicepszezik közel 52 évesen Schobert Norbi (videó)

Fotó: Instagram/Schobert Norbert

Takács Petra

2022. szeptember 25. - 16:48

Schobert Norbi nem egyszer tért vissza a halál torkából, noha még mindig csak alig múlt 50 éves, és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy fitt maradjon, mert ez az alapja az egészségnek.

Schobert Norbi a 80-as évek közepe óta edz folyamatosan, mindent belead, amit csak tud. Nyilván volt már csúcsformában is, de az idő múlását neki is el kellett fogadnia, bár azzal nem számolt, hogy többször is harcolnia kell majd az életéért.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Ha nem lett volna családja, talán ma már életben sem lenne, sokat köszönhet nekik, igazi hajtóerő számára. Norbi már elmúlt 50, visszatért a halál torkából, rengeteg stressz éri, különösen ezekben a nehéz időkben, de a sport mindig állandó nála.

A fitneszguru nem mond le a mozgásról, annak öröméről, bár nyilván nem órákat tölt el az edzőtermében, ami a háza része. Ezzel nem kevés időt spórolhat meg, ráadásul ilyenkor akárcsak egymaga is lehet odalent.

„Rossz az idő! Ezért ma is edzéssel kezdek! 4.8 km futás 26 perc alatt, átlag 136-os pulzussal, mert 52 leszek lassan. 20 perc súlyzós edzés, megtartott derékkal.” – írta a posztjában Norbi, aki hozzátette, hogyan tartja meg az eredményt.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.