Dollár
389,80 Ft
Euró
408,24 Ft
Font
471,01 Ft
Bitcoin
16,200 $

Schobert Norbi Bíró Icának és Béres Alexandrának üzent

Fotó: Schobert Norbert fitneszedző edzést tart a FitBalance fesztiválon a Papp László Budapest Sportarénában 2020. október 4-én. MTI/Mónus Márton

Takács Petra

2022. augusztus 12. - 13:11

Sokat nem várt Schobert Norbi reakciója, és egyúttal válasza Bíró Ica üzenetére, hosszabb posztjára, amire felkapták páran a fejüket.

„Szerette a vendégeit, a munkáját, összetört. A Nagy fogyás során semmilyen büntetést nem kaptam. Zsírégetőt adtál az embereknek, nem éreztem korrektnek, mert csupán táplálkozás és mozgásról szólt a műsor. Mindketten nyertünk.”

A Te egyéni győztesed többől többet fogyott, az én csapatom meg összességében többet. Ennyi. Most támadsz engem, támadod a Dávidot, ahelyett hogy felhívtál volna, hogy lépjünk fel együtt a gyűlöletcsoport ellen, amely hírbe hozott. „

„Kedves Ica! Soha nem mondtam semmi degradálót rólad és a hegylakós beszélgetés nem történt meg. A koreográfusod voltam. Nem Te kértél fel, hanem Trunkos András. Nem is tárgyaltunk soha. A színpad előtt, a kamerák alatt tornáztam, úgy követted a ritmust és a gyakorlatot.”

Mert még a mai napig nem találod a zenei 1-et, vagy a 4×8-at. Ez se baj! Én se tudok énekelni. Én büszkén és nem degradálóan írtam erről. De azzal kiállni, hogy a karrierem Neked köszönhetem? Persze elolvasták a stáblistát az emberek a kazettádon és engem választottak?”

„Elmondom a karrierem minek köszönhetem. A rengeteg fellépésnek, amivel jártam az országot. Gajdos Tamásnak, aki behívott az induló Tv2-be és akkora sikert aratott a reggeli tornám élőben, hogy saját műsort kaptam, amit önerőből finanszíroztam.”

„Így lett az Aerobik Norbival 1998-ban. Aztán megalkottam a Duci Tréninget, majd Pesuth Ritával a Fitness Kickboxot. Ezek voltak a legsikeresebb hazai fitnesz videók. Béres Alexandra, Változz velem c. első videójának is az ötletgazdája, kivitelezője és a producere voltam. Tényleg nagy ellenség vagyok. Majd megszerveztem a Hősök Tornája mozgalmat, amivel Európa csúcsot és Guinness világrekordot döntöttünk.”

Továbbra is hatalmas a szerelem G.w.M és Kulcsár Edina között (fotóval)

Miniszteri kitüntetést kaptam érte. Majd megírtam a Norbi Titok c könyvet, ami a legnagyobb példányban eladott, hazai életmód kiadvány lett. Ennek fényében én voltam az első figura aki szénhidrátcsökkentett élelmiszer vonalat indított itthon.”

„Ez lett az Update. Beleöltem az életem, minden keresetem, az idegeim, 20 évet! Hol voltál ekkor? Tudjátok Ti, hogy igazából kinek köszönhetem az életem? A képen lévő Rékának! Aki 21 éve hitt bennem és mellettem állt a színpadon, a műtő előtt tördelte a kezét, amikor kiderült, hogy szívbetegnek születtem és úgy építettem fel mindent.”

„Na Réka nem fog kiállni soha, hogy neki köszönhetek mindent, pedig elfogadnám, sőt oda is adnám neki. A mindent! Mert Ő legjobb és a legnagyobb! Nekem biztos! Gyerekek! Álljatok már le! Majd a hatóság mindent kinyomoz és én azt elfogadom. Nem a médiahiszti a valóság! Tudom, hogy a világot a google analytics irányítja és a nevemre sokan kattintanak. Ezért megéri bármilyen cikket írni. De nekem nem éri meg. Én csak nyugalmat szeretnék magamnak, a családomnak, mert kőkeményen megdolgoztam érte….”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.