Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Schobert Norbi Bíró Icának és Béres Alexandrának üzent

Fotó: Schobert Norbert fitneszedző edzést tart a FitBalance fesztiválon a Papp László Budapest Sportarénában 2020. október 4-én. MTI/Mónus Márton
not image

Takács Petra

2022. augusztus 12. - 13:11

Sokat nem várt Schobert Norbi reakciója, és egyúttal válasza Bíró Ica üzenetére, hosszabb posztjára, amire felkapták páran a fejüket.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bíró Ica egy hosszabb posztban mesélt Schobert Norbiról, aki ismét aktuális téma a bulvársajtóban, miközben Béres Alexandra neve is rendszeresen szerepel a témában.

Ica azt mondta, Norbi fókusza most Alexandrán van, amit tagadott az Update első embere. Hangsúlyozta, senkin sincs semmilyen fókusz, és nem esik jól neki a lejárató kampány, miközben jelenleg még csak Európában sem tartózkodik.

„Kedves Ica, kedves Alexandra! Nincs a fókuszom senkin sem. Annyira nem esik jól a lejárató kampány, főleg hogy kontinensen sem vagyok. Szemtől szembe kell valakinek beolvasni, nem üzengetni kell.” – írta a posztjában Norbi.

Norbi Alexandrának is üzent, hozzátéve, sosem akartak fitnesztermet nyitni, bár jelenleg is megtehetnék, ám nem szerepel a terveik között. Sőt, azt mondta, Alexandra férje kiemelte, két dudás nem fér meg egy csárdában.

Csuti akár újra is házasodna

„Szandi! Rékával sosem akartunk fitneszt nyitni. Most is tudnánk, de nem akarunk. Amikor kirúgtátok, ott se voltál. A férjed azt mondta neki, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában, miután megtudta, hogy elvettem feleségül.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.