Ennyivel lett kisebb Bagi Iván hasa két hét alatt Schobert Norbi tippjei után

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Takács Petra

2021.május.14 - 08:54

Schobert Norbi egy igen beszédes és látványos képpel prezentálta legújabb tanítványa fejlődését, aki gyors fogyásba kezdett.

Szorosan figyeljük az eseményeket Bagi Iván fogyása körül, ami erősen köszönhető Schobert Norbinak, aki nemcsak egy hatékony és egészséges étrendet állított össze a sztárnak, mivel az még finom is.

Már az első mérés is érdes volt, mivel a humorista több kilótól szabadult meg nem egész egy hét alatt. Valóban nagyon látványos volt, de Norbi már akkor figyelmeztette a sztárt, hogy ne várja azt, hogy továbbra is ilyen tempóban fog fogyni.

Ugyanakkor a második héten mért eredményre sem panaszkodhat, mert újabb kilóktól szabadult meg. Norbi láthatóan büszke volt, hiszen ezzel ismét bizonyította, hogy az általa összerakott menü nagyon is működőképes.

Sokan kaphatták fel a fejüket, látván azt, hogy Iván milyen eredményeket produkált két hét alatt, ami valójában 13 nap. Valamivel több mint tíz napra volt szüksége ahhoz, hogy rögtön jobban nézzen ki, és még az arca is keskenyebb lett.

A legnagyobb változást a hasán láthatjuk, és ez olyasvalami, ami nem igényel sok magyarázatot. Norbi sem panaszkodhat, rendesen kipattintotta magát a nyár előtt, és a humorista barátja is ezen dolgozik.