Schobert Norbi amerikai csodaautóval vitte Rácz Gézát, de ez még mind semmi

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
not image

Takács Petra

2021. július 16. - 15:16

A fiatal fiú, aki már több mint 100 kilótól szabadult meg, élete egyik legkülönlegesebb élményén vehetett részt, és Schobert Norbi tartotta az ígéretét.

Norbi nagy sikertörténete Géza, akinek gyorsan a segítségére sietett, és mindent megtett azért, hogy a fiú még sokáig az élők között legyen. Ehhez drasztikus fogyásra volt szüksége, és az elmúlt egy évben a kitartásának is köszönhetően több mint 100 kiló zsírtól vált meg.

Ez pedig olyan teljesítmény, amire joggal lehet büszke, és minden egyes leadott kilóval tett azért, hogy az életét meghosszabbítsa, mert eldöntötte, más utat akar követni. Normális életre vágyik, igazi határok nélkül, amiben Norbi segít neki.

A fitneszguru korábban megígérte, hogy elviszi egy körre Gézát a születésnapjára kapott 1976-os Cadillac Eldorado típusú amerikai autójával, amit egyenesen imád. Erről készített egy videós anyagot a Facebookon keresztül.

Azok, akik imádják az autókat, érdemes meghallgatniuk, milyen szépen duruzsol a 8.2-es gép, fantasztikus élmény lehet egy ilyen autót vezetni és abban utazni. Norbi kiemelte, nem jobbkormányos az autó, csak tükörszelfivel forgatták a videót.

Ebben a pikáns szettben jelent meg Tóth Andi a DWS 2 eseményén

A videóban elhangzottak szerint Géza még nem talált olyan autót, ahol átérné a biztonsági öv, és ez az amerikai verdában sem volt másképp, ami egy oldtimer, és 1976-ban még nem szerepelt a biztonsági rendszerek között a biztonsági öv.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.