Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Schobert Norbi 17 éves fia rappelt a Szerencsekerékben (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi számára az sem jelentett problémát, hogy rappeljen, T. Danny egyik slágerét kezdte el rappelni.

Mintha csak tegnap lett volna, amikor a bulvársajtóban bejelentették, megszületett Schobert Norbi és Rubint Réka második gyermeke. A kislányuk után fiúk született, akinek szintén nagyon örültek, és hatalmas boldogság volt magukhoz ölelni az újszülöttet.

Soron kívül Tavaly október óta duzzad az Ötöslottó főnyereménye: 2,35 milliárd forint vár!

Azóta majdnem 18 esztendő telt el, lassan a kis Norbiból felnőtt válik, aki a Farm VIP 3 eddigi legfiatalabb győztesének mondhatja magát. Maximálisan bizonyította, érettebb a korához képest, és hálás a szüleinek, hogy ilyen nevelést kapott.

Napról napra csak növekszik a népszerűsége, köszönhetően annak is, hogy aktív a közösségi médiában, gyakran posztol. Emellett kérdésekre válaszol, videókat készít, igyekszik extra tartalmakat gyártani.

Ez nyilván nem egyszerű, mert iskolába jár, sokat edz és tanul, emellett a barátaival is találkozik. Sőt, műsorokban szerepelt, és egy ideje azt is tudhatjuk, hogy az Ázsia Expressz az egyik legnagyobb vágya.

Legutóbb a Szerencsekerékben láthattuk, ahol többek között rappelt is. Az egyik rapszámot kellett folytatnia, méghozzá T. Dannytől, aki rendkívül népszerű a fiatalok körében, és ez a feladat sem okozott gondot számára.