Dollár
432,25 Ft
Euró
423,13 Ft
Font
481,05 Ft
Bitcoin
19,681 $

Schobert Norbert: ki kell álljak Magyarország Kormánya mellett

MTI Fotó: Balogh Zoltán

Szabó Kata

2022. május 18. - 12:47

Schobert Norbert nem vett részt a választási kampányban, azonban most mindenképpen el akarta mondani, hogy mit gondol az olajembargóról. 

Nem szoktam politizálni! Nem vettem részt a választási kampányban, de most úgy érzem, ki kell álljak Magyarország Kormánya mellett! Nem akarok 800 Forintért tankolni! Nem akarom, hogy az élelmiszer árak a duplájára emelkedjenek és az emberek még több olcsó, gagyi, szénhidrátdömpinggel tegyék tönkre az életüket“írta

Ezzel osztotta meg azt az interjút, amelyet a Ripostnak adott. Ebben arról beszél, hogy szerinte nem lenne jó lépés támogatni az olajembargót, ugyanis szerinte a piac határozza meg, hogy honnan kell vásárolni. 

Üzletemberként úgy vélem, hogy onnan kell venni az olajat, ahol a legolcsóbb. Ezt diktálja a piac versenytörvénye. Ez az egész embargó csak az USA érdekeit szolgálja” – mondta. 

Kiemelte, hogy a szankció bevezetésének következtében „tönkremenne az ország, éheznének az emberek. Az infláció az egekbe szökne. Véleményem szerint felesleges Putyin bajszát húzogatni, Európa egész gazdaságát nagymértékben befolyásolja Oroszország”. 

A Norbi Update már húsz éve üzemel sikerrel, és bár igyekszik akciókkal kedveskedni a vásárlóinak, néha ezt nagyon nehéz megtenni a folyamatos infláció miatt. 

Sajnos minden drágul, így az én termékeim is. Az emberek pénze pedig lassan elfogy, ezt látom, ezt érzem. Én nem küzdök mindennapi kenyérgondokkal, de én is megérzem az árnövekedést, amikor bevásárolok. Rendszeresen szoktam ebédet, vacsorát főzni a családomnak, és bizony számos alapanyag jelentősen drágult az utóbbi hónapokban“ – hangsúlyozza. 

Hozzátette, hogy „én nem szeretnék senkivel harcolni, békét szeretnék és azt, hogy az emberek biztonságban és egészségben élhessenek”. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.