Schobert Lara összeomlott, amikor megtudta, mi történt Schobert Norbival

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 29. - 17:33

Schobert Lara csak valamivel később tudta meg, hogy mi történt az édesapjával, aki kis híján életét vesztette. Óriási szerencséje volt, több szempontból is, hálás lehet az égieknek.

Schobert Norbi az élete során már nem egy alkalommal volt a halál tornácán, de onnan mindig visszarántotta valami vagy valaki. Legutóbb pár hónappal ezelőtt történt meg a baj, amikor a fitneszguru storke-ot kapott.

Akár hosszabb távra is lebénulhatott volna, ám még mindig nincs 100%-os állapotban, Rubint Réka szerint a férje nem tért vissza a régi önmagához, de cserébe sokkal nyugodtabbá vált, és egyértelműen visszavett.

Norbi többek között arra is ráébredt, hogy azok a dolgok, amik korábban problémának vélt, nem is azok. „9 óra alatt megőszültem, amikor Norbit megműtötték.” – mesélte Réka Norbi 10 évvel ezelőtti szívműtétjéről Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben

Árpa Attila tisztázta, nem miatta válik a Dancing with the Stars gyönyörű táncosa

Akkor még mindhárom gyerek kicsi volt, és az orvosok nem tudtak garanciát adni arra, hogy a férje túl fogja élni a beavatkozást, ami életmentő volt. Most, 10 évvel később Norbi ott feküdt a földön magatehetetlenül, Réka pedig az égiekhez imádkozott, hogy segítsenek.

„Szerencsére időben jött a segítség. Az ügyelet már kint volt, amikor megérkezett a mentőhelikopter. Azonnal Norbit rárakták egy hordágyra.” Kiderült, hogy Réka még be sem ért a kórházba, már hívták a sajtótól, hogy igaz-e a hír. Nem tudja, honnan tudták meg az információt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.