Clouds
21 Budapest
Dollár
355,90 Ft
Euró
386,69 Ft
Font
436,86 Ft
Bitcoin
26,793 $

Schobert Lara nem olvassa magáról a gyűlölködő kommenteket

Fotó: Instagram/Schobert Norbert
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a szabadidejében inkább recepteket olvas, és volt idő, amikor Hollandiában élte az életét az akkori párja oldalán.

A TV2-nek adott interjújában árulta el, volt idő, amikor nem lakott otthon. Akkori párja Hollandiában élt, és úgy döntött, hogy kiköltözik hozzá, amiről valószínűleg nem sokan tudhattak, de volt ilyen időszaka is.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

„Nem mondom, hogy nem bántan meg, de nem baj, ez már részletkérdés.” Akkoriban rengeteget főzött, miután a párja egész nap dolgozott és sulizott, míg ő odahaza tevékenykedett, és minden nap főzött.

Alapvetően egészségesen táplálkozik, de ha megkívánja a hamburgert, azt sem tolja el magától. Nem tagadja, volt evészavara is, amiért saját magát okolja, és ennek kapcsán jegyezte meg, hogy sok fiatal valóban elhiszi azt, amit az Instagramon lát, függetlenül attól, hogy annak a valaminek mekkora az igazságtartalma. „Egyből elhiszik, hogy az a valóság, pedig baromira nem az. Talán én is ebbe estem bele önakaratom ellenére”.

Azon mindig jókat mosolyog, amikor haverokkal beülnek egy étterembe, és kikér valami zsíros ételt. Sokan ugyanis azt gondolják róla, hogy nemigazán fogyaszt húst, és minden pillanata az egészségről szól.

Szabadidejében recepteket is olvas, viszont a róla megjelent cikkeket nem nézi meg, és a gyűlölködő kommenteket sem pörgeti. Sőt, valahol örül is az utálóknak, mert megerősítik abban, hogy valamit jól csinálhat, ha ennyire beszélnek róla.