Dollár
428,52 Ft
Euró
421,19 Ft
Font
478,67 Ft
Bitcoin
19,503 $

Majdnem nagyon csúnya vége lett a megkésett sávváltásnak

Twenty20

Bense Róbert

2022. május 1. - 00:47

Szó szerint centiken múlt a csattanás.

Aki járt már az M1-M7 elágazásánál, de azért nem ejti minden nap útba, annak valószínűleg nem újdonság, hogy figyelni kell, nehogy véletlenül elnézzük a megfelelő irányt. Persze akkor sem történik katasztrófa, ha továbbmegyünk, ebben az esetben viszont sikerült a legrosszabb döntést meghozni:

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

„Hősünk” ugyanis nem elég, hogy a külső sávban haladva jött rá, hogy rossz felé halad, be is vágott egy másik autós elé, aki valószínűleg bele is rohant volna a meggondolatlan sofőr járművébe, ha nem lépett volna időben a fékre.

Ha mindez nem lett volna elég, az életveszélyes manőver során még a szalagkorlátot is majdnem sikerült telibe kapnia, így egyből két köszönetet is mondhatott az őrangyalának, mert hogy ez nem a vezetési tudása miatt nem végződött balesettel, az is biztos.

A Bp-i autósok közösségének youtube-csatornájára feltöltött videó alatt egyébként többen is megjegyezték, hogy alig másfél kilométerre a helyszíntől van egy lehajtó, onnan hasonló távolságra meg ott az M7, tehát nagyjából három perc ráfordítással el lehetett volna kerülni ezt a csúnya szituációt.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.