Dollár
393,99 Ft
Euró
413,00 Ft
Font
479,72 Ft
Bitcoin
16,983 $

A Konyhafőnök: ritkán látni így Sárközi Ákost, Norbi kihúzta nála a gyufát

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. május 17. - 00:22

Norbi mindig izgul, amikor a chefek elé áll, ami teljesen természetes, hiszen nagyon komoly szakemberek értékelik az ételét, illetve a Konyhafőnök ezen pontján a középdöntők előtt magas a léc.

Vagy fogalmazzunk úgy, hogy egyre magasabb és magasabb. A chefek is kevésbé elnézőek, és nem a legjobb dolog felidegesíteni őket, vagy csalódást okozni számukra. Norbi most kihúzta a gyufát, ami végül a versenyébe került.

Soron kívül Varga Mihály sérelmezi az EU halasztását az uniós pénzekről való döntés kapcsán

A korábban elkészített ételét kidobta a kukába, mert az használhatatlan volt. Ez nyilván időveszteségbe került, valamint mentálisan sincs jó hatással egy versenyzőre, ha ezt kell tennie az idő szűke miatt.

Jenő igyekezett finomabban fogalmazni Norbi tányérjánál, és azt mondta, „kicsit téves”, amit csinált. Gyakorlatilag olyan kiegészítők kerültek fel a tányérra, amiknek nem lett volna helyük abban a formában.

Gáspár Laci rendesen kigyúrta magát a nyári szezonra

„Én egy tisztességes ételre vágyom, nem egy rosszul készített ételre.” – mondta Jenő, hozzátéve, hogy mindaddig, amíg nem frankó egy étel, addig teljesen felesleges ilyen dolgokat rárakni a tányérra. „Időpazarlás” – tette hozzá.

Ákos is értékelte az ételt, és nem volt benne köszönet, mert Norbi finoman szólva sem alkotott nagyot. A chef jogosan vonta kérdőre, többek között a zöld borsó hiánya miatt is. Itt már Norbi arca is változni kezdett, érezte, hogy komoly a gond… „Ez a tányér egy vicc.” – jegyezte meg a chef. „Döbbenet, hogy mit csináltál most.”