Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Sárközi Ákos Grincsnek öltözött a feleségével karácsonykor

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy nagyon nem várt szettben kívánt boldog karácsonyt Sárközi Ákos és felesége, akik mintaházasságban élik az életüket.

Sárközi Ákos is sokat köszönhet A Konyhafőnök, valamint A Konyhafőnök VIP című főzőversenynek. Az évek alatt rengetegen ismerték és szerették meg, ami a közösségi médiában is visszaköszön.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Közel 155 ezren követik, és ez egy olyan szám, amit nem kell különösebben magyarázni. Mindamellett, hogy Ákos egy kiváló Michelin-csillagos szakember, remek karakter, kiváló férj és családfő.

Ő kapcsán nemigazán olvasni negatív kommenteket, bár nem is tesz azért, hogy megosztóvá váljon. Valószínűleg soha nem tudna az lenni, és ez jó hír, hiszen sokkal nyugodtabban élheti az életét a családjával.

Ákos számára a család az első, minden egyes velük töltött pillanatért hálás. Emellett a munkájában is ki tud teljesedni, és egyáltalán nem áll távol tőle a humor, szeret viccelődni, és a felesége is vevő erre.

Különleges, egyedi módon kívántak boldog karácsonyt, miközben Grincsnek öltöztek, ami az ünnepi időszak egyik kedvenc fotóját hozta. „Grincskarácsony. Nagyon Boldog Ünnepeket Mindenkinek !!!Mr. & Mrs. Grincs.” – írta a posztjában Ákos a fotó mellé.

Még több bulvár: Dobsz egy hátast Nicole Scherzinger formájától, de a háttér is erős (fotók, videók)