Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Sarka Kata ismét tökéletes frizurát kapott

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kiváló munkát végeztek a lányok Sarka Kata frizurájával, aki mint mindig, most is nagyon elégedetten távozhatott.

2023-at írunk, ami számos remek lehetőséget rejt magában, még akkor is, ha nehéz időket élünk. Mindig rajtunk múlik, hogy képesek vagyunk-e többet kihozni egy helyzetből, mert a sok panaszkodás nem vezet sehova.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Az emberben messze nagyobb a potenciál, mint azt gondolnánk magunkról, és ha tudatosan figyelünk a fejlődésünkre, amiért teszünk is, nem lehetnek nagy gondjaink. Ez az, ami szerint haladnunk kellene előre az életünkben, kezdve a karrierrel és a magánélettel.

Sokszor akár egy új frizura is megváltoztathatja a kedvünket, nem beszélve a magabiztosságról. Minden apró boldogsághormonnak hatása lehet az életünkre, és soha nem tudhatjuk, hogy mi lesz ennek a végeredménye.

Igenis fontos, hogy megőrizzük a hajunk minőségét, azt lehetőségeink szerint a lehető legjobban ápoljuk. Számos praktika létezik erre, és nem egy kiváló szakember dolgozik Magyarországon, akik szintén segíteni tudnak ebben.

Sarka Kata is nagyon odafigyel a hajára, annak minőségére, és természetesen a megjelenésére is. „Ma is velük! Imádtam!” – írta a posztjában Kata a lányok tárasságában, akik megint remek munkát végeztek Kata frizurájával. A fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg, ha kíváncsiak vagytok Kata legújabb frizurájára.