Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,741 $

Rendkívül csinos ruhában születésnapozott Sarka Kata (fotók)

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Többek között Rogán-Gaál Cecília és Borzi Vivien is ott volta születésnapi eseményen, ami remekül sikerülhetett.

Itt a nyár, remek időjárás fogad bennünket, igazán meleg kezd lenni az idő, így minden adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Hónapok óta erre vártunk, gyakorlatilag már szeptemberben elkezdtünk sóvárogni a jó időért.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Ez idén sem lesz másképp, emiatt fontos kihasználni a lehetőséget, hogy abból a lehető legtöbbet hozzuk ki. A hírességek is elővették a bikiniket, láthattuk, hogy Singh Viki sem panaszkodhat, aki rövid időn belül bikiniben is prezentálta a formáját.

Gelencsér Timi pedig magához képest is csúcsformában van, akárcsak Kárpáti Rebeka, aki szintén ismert modell. Sarka Kata ugyancsak nagy figyelmet fordít az egészséges, sportos életmódra, ráadásul háromszoros édesanyaként mondhatja el magáról, hogy az egyik legcsinosabb nő.

Kata is várhatta már a hazai nyarat, aminél nincs különlegesebb. Ilyenkor több mosolygós embert látni, mindenkire remek hatással van a Nap ereje, és akik ezekben a hónapokban ünneplik a születésnapjukat, még szerencsésebbek.

Katáék pénteken születésnapon jártak, és mint mindig, a csajok most is nagyon csinosak voltak. Az eseményen Rogán-Gaál Cecília és az ismert, elismert kiváló fotós, Borzi Vivien is megjelent, akikről erre a linkre kattintva találhattok fotókat. Az ünnepeltnek pedig boldog születésnapot kívánunk!