Képek Sarka Kata 35. születésnapjáról, Vajna Timi is ott volt

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2021. szeptember 25. - 22:29

Sarka Kata beöltötte a 35. életévét, ami egy nagyon emlékezetes estét is jelentett számára, Vajna Timi szintén ott volt a vendégek között.

Ezekben a furcsa időkben a születésnapnak még nagyobb jelentőséget adhatunk. Mindig fontos hálásnak lennünk azért, hogy élünk, különösen akkor, ha egészségesek vagyunk, és kiegyensúlyozott az életünk.

Amikor minden a helyére kerül, általában sokkal gyorsabban telik az idő, legalábbis ezt érezzük, majd arra kapjuk fel a fejünket, hogy megöregedtünk. Emiatt is fontos, hogy igazán megéljük a pillanatokat és azokból sokat gyűjtsünk.

Ezek a pillanatok azok, amik további értelmet adnak az életünknek, mert nem amiatt jöttünk a Földre, hogy szomorkodjunk. A sztárok közül sokan ezt próbálják hangsúlyozni, például Sarka Kata is, aki szinte mindig mosolyog és jó energiákat sugároz magából.

Tóth Andi őrületesen szexin néz ki a Dancing with the Stars 2 nyitánya előtt

A közel 380 000-es Instagram oldalán rengeteg hasonló tartalmat találni, amelyekkel ad némi betekintést a magánéletébe. A rajongók, követők hálásak ezért, és általában rengeteg like-kal viszonozzák ezt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.