Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Sarka Kata az év egyik legszexibb sorozatával állt elő, ez most óriásit szólt

Kata esetében soha nem kell csalódnunk, kivételes testi adottságai vannak, de még így is bármikor képes meglepetést okozni a követőinek.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Azok a sztárok a legérdekesebbek, akik bármelyik pillanatban képesek meglepetést okozni, valami egészen váratlannal előállni. A közösségi médiában rengetegen vannak, akiket sok ezren, több százezren, vagy millióan követnek.

Az egyik legkeményebb piac, ami valaha is létezett, köszönhetően az internet elterjedésének. Emiatt sem mindegy, hogy a hírességek milyen tempóban, mikor és mit posztolnak. Egy erős stratégiával jelentős összegekre lehet szert tenni. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

Azok, akik úgy gondolják, hogy teljesen mindegy, mikor és mit osztanak meg, hosszú távon nem lehetnek sikeresek ebben az üzletágban. Mindig kell egy okos stratégia, aminek a végén olyasvalamit kapnak a követők, hogy ott ragadnak az adott oldalon.

Sarka Kata maga a divat, szenzációsan néz ki

Az sem mindegy, hogy milyen a képek minősége, milyen szögből fotóznak bennünket, milyenek a fotók, és így tovább. Számos kis apróság van, amikkel sokat lehet javítani a poszton, az adott bejegyzésen.

Lapozó: 1 2

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.