Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

Újabb közös fotó Sarka Katáról és Ronaldinho-ról

Fotó: Instagram/Sarka Kata

Takács Petra

2022. október 2. - 17:07

Ronaldinho és Sarka Kata egyszer már találkoztak Miamiban egy eseményen, most pedig Magyarországon készítettek közös fotót, ezúttal a teqball hazai rendezvényén.

Ronaldinho nemcsak egy szimpla világsztár, sokkal több annál, hiszen egy élő legenda, aki minden idők egyik legjobb futballistája. Emiatt is volt fájó, amikor visszavonult, mert örökké elnéztük volna a játékát.

Azok, akik figyelemmel követhették a karrierjét, egészen a kezdetektől, olyan emlékeket raktározhattak el magukban, amik semmihez sem hasonlíthatóak. Nyilván mindent vissza lehet nézni, de teljesen más ezt élőben megélni, például a helyszínen.

Ronaldinho sem kerülhette el a visszavonulást, ám így sem volt rövid a karrierje, és amit a Barcelona színeiben művelt, az különösen magas szint volt. Éveken át a világ legjobbja volt, még Lionel Messi mellett is, majd Olaszországba igazolt az AC Milanhoz.

A Seria A-ban is varázsolt, de ez már más volt, mint amit a Camp Nou-ban csinált hétről hétre. Hiányzik a pályáról, és egy olyan brazil egyéniségről beszélünk, aki soha nem szállt el, a mai napig nagyon nyitott az emberekkel.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.