Dollár
394,92 Ft
Euró
416,92 Ft
Font
483,49 Ft
Bitcoin
17,257 $

Sarka Kata, Rogán-Gaál Cecília és Curtis is kilátogatott a Ferencváros-Újpest rangadóra

Fotó: A ferencvárosi Ryan Mmaee gólt lő a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkőzésen Budapesten, a Groupama Arénában 2021. szeptember 26-án. MTI/Illyés Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata és Curtis mellett például Rogán-Gaal Cecília is tiszteletét tette a Ferencváros stadionjában, ahol a két legendás csapat csapott össze egymással.

Az utóbbi időben a Ferencváros-Újpest rangadók nem bírnak akkora jelentőséggel, mint korábban, mivel az zöld-fehérek jelenleg is sokkal több pontot birtokolnak, mint a lilák. A rivalizálás azonban még mindig hatalmas közöttük, és ez a hangulatban is érezhető.

Soron kívül Közel a megállapodás, 15%-kal emelkedhet a minimálbér jövőre

Nem véletlenül várják annyira a rajongók ezeket a rangadókat, mert bárhol is álljon a két csapat egymáshoz képest, a csapatok szurkolói nagyon kitesznek egymásért. Nem túlságosan szívlelik egymást, és volt pár balhé emiatt az évtizedek alatt.

Ezúttal a Ferencváros volt odahaza, akik számára álomszerűen indult a találkozó, miután pár perc eltelte után gólt lőttek, büntetőből. A 13. percben jött az újabb csapás az újpestiek számára, Diaby azonnal pirosat kapott.

Nem rajong a Liverpool fiatal tehetsége a FIFA 22-es arcáért

A 42. percben úgy tűnt, gyorsan eldőlnek a kérdések, Nguen góljával már két gólra nőtt a Ferencváros előnye, ám röviddel ezután Tallo szépíteni tudott. Annak ellenére, hogy az vendégek igen korán emberhátrányba kerültek, szépen tartották magukat, és megvolt a helyzetük arra, hogy döntetlent érjenek el. A Ferencváros harmadik és egyben utolsó gólja furcsa, szerencsésebb körülmények között született meg, amivel beállították a 3-1-es végeredményt.

Lapozó: 1 2