Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Sarka Kata pöttyös ruhája az aktuális kedvenc

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata divatos megjelenése remek tippeket adhat a hölgyeknek, akár egy elegáns eseményre.

Egy dolog szeretni a divatot, és más érteni, érezni is. A nők többsége szereti a divatot, de nem mindenki érti és érzi, ami sokszor ösztönös, ám számos pontja tanulható, már csak azzal is, ha figyelemmel követjük az eseményeket.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Mivel a divatban folyamatosan változnak az irányzatok, mindig van újdonság, nem lehet azt mondani, hogy bármikor is unalmas lenne. Sőt, annál inkább érdemes elmerülni benne, rendkívül izgalmas.

Sarka Kata csinos megjelenését sokszor dicsértük, mivel ő valóban érti és érzi is a divatot. Emellett úgy viseli ezeket a ruhákat, ahogyan azt kell, ami egy újabb fontos pont, hiszen nem mindenki képes erre.

Egy ruhát a megfelelő módon viselni olyan, mint egy határozott kézfogás, akár a női, akár a férfi oldaláról. Nagyon sok mindenről dönt egy kézfogás, gyakran elárulja az embert, milyen karakter is valójában.

Kata otthonosan mozog a divat világában, és az egyrészes szettek is remekül állnak rajta. Ha kíváncsiak vagytok a legutóbbi szettjére, amit szintén boldogan viselt, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani.