Clouds
21 Budapest
Dollár
345,52 Ft
Euró
370,00 Ft
Font
430,18 Ft
Bitcoin
27,252 $

Sarka Kata pénteki szettje a hét egyik nagy kedvence

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sarka Kata mindig csinosan, trendin öltözködik, és ez pénteken sem volt másképp, amikor remek idő fogadott bennünket idehaza.

A divat olyan sokrétű, hogy mindenki megtalálhatja benne a maga stílusát, és természetesen ez a hírességek esetében sincs másképp. Számtalan olyan sztárt, hírességet ismerhetünk, akik egyedi stílussal rendelkeznek.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Sokan abszolúte rá tudnak érezni az új vonalakra, és akár stílust is teremtenek. Nyilván ez a világsztárok esetében működik a leginkább, akik óriási hatással vannak az emberekre, százmilliókat érnek el a közösségi médián keresztül.

Kim Kardashian az egyik legjobb példa, aki nem éppen a visszafogottságról híres, ugyanakkor rendkívül vonzó és szexi. Vannak még páran, akik hasonlóan nagy hatással képesek lenni az emberre, Selena Gomezzel az élen, akit még többen követnek.

Nem kell ennyire messzire mennünk, hogy tippeket kapjunk, Sarka Kata az egyik legcsinosabb hazai híresség. Modellként is megállja a helyét, és fantasztikus fotók készülnek róla, amik örök emlékként maradnak meg benne.

Kata a pénteki napot is élvezhette, hiszen remek időjárás fogadott bennünket. Ugyan mindez sokáig nem tartott, ez már egy apró jelzés arra vonatkozólag, hogy úton van a nyár, elindult felénk. Ha kíváncsi vagy Kata szettjére, akkor csak kattints erre a linkre.