Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Sarka Kata a mesés Párizsból jelentkezett

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata ezúttal Párizs felé vette az irányt, ahol remekül érezhette magát a barátnőivel, háttérben az Eiffel-toronnyal.

Sarka Kata az élete során már több országban is járt, és a követők nem panaszkodhatnak, mert rendre posztol ezekről a helyszínekről. Nyilván a többséget a szigetek érdeklik, ahol teljesen más az élet.

Soron kívül Kemény fagyok után ismét 20 fok következik

Nem lehet összehasonlítani Európával, annyira eltérő a kultúra, és az ember megtanul lassítani. Ezeken a helyszíneken valóban a nyugalomé a főszerep, ami a többségre biztosan jó hatással tud lenni.

Kata, akiről nemrég nagyon látványos divatfotók készültek, Miamiban is járt már nem egyszer. Szintén egy olyan város, ami magával ragadja az embert, és rengeteg élményt kínál, már a környezetével is.

Ugyanakkor Európán belül is találhatunk izgalmas országokat, és Franciaország abszolúte beletartozik ebbe a körbe. Párizs a világ egyik leghíresebb városa, amit előszeretettel látogatnak a turisták.

Kata legutóbb a francia fővárosból jelentkezett be, ahol remekül érezhette magát a barátnőivel. A követők örülhetnek, mert Kata feltöltött pár fotót és videót az izgalmas estéről, amiket erre a linkre kattintva nézhettek meg.