Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Sarka Katáék újabb nagyon aktív napja (videó)

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A barátnők ismét edzeni mentek, és láthatóan a szokásos remek hangulat is megvolt, miközben tovább izmosodtak.

Edzeni jó, amely messze nemcsak a fizikális megjelenésünkre és állóképességünkre van hatással, függően attól, hogy milyen edzésmódszert választunk. Az állóképesség növelés is fontos, aminek hatására messze energikusabbak leszünk, kevésbé fáradékonyak, és az agyi aktivitásunk más szintre kerül.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

A mentális és a lelki folyamatok is messze aktívabbak, ha edzünk, legyen szó csoportos vagy egyéni órákról. Továbbra is csak azt tudjuk javasolni, hogy akinek módjában áll sportolni, az kezdjen neki vagy folytassa, mert életek változhatnak meg általa.

Számos motivációs elem létezik, manapság minden eddiginél könnyebb mindezt begyűjtenünk. Az internet többek között erre is megoldást kínál, és elég, ha felcsapjuk a YouTube-ot vagy az Instagramot.

Mindkét platformon bőven találunk edzésterveket, átalakulásokat, mosolygós embereket, akik remek energiákkal rendelkeznek. Magyarországon is vannak hírességek, akik akár egyetlen poszttal is nagyon nagy motivációt adhatnak.

Sarka Kata szintén közéjük tartozik, és megint közösen edzett a barátnőivel. Nagyon alakulnak a nyári formák, és ez egy újabb kiváló példa arra, hogy érdemes ideje nekifutni a kihívásoknak, hogy a nyára megérkeztére már ne legyen gondunk. A Katáékról készült fotót erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.