Sarka Kata mintha csak egy hollywoodi sorozatból lépett volna elő

Fotó: Instagram/Sarka Kata
not image

Takács Petra

2021. november 1. - 04:46

Nehéz nem szuperlatívuszokban írni Sarka Kata megjelenéséről, ami túlmutat azon, hogy csinos, szép és divatos, szimplán különleges.

Mióta a közösségi média ilyen szinten elterjedt a Földön, jól megfigyelhető, hogy mennyi frusztrált és irigy ember van odakint. Vannak, akik a sztárokon élik ki a frusztráltságukat, és kihasználják a név és arc nélküli komment lehetőségét.

Ennek sok káros hatása is van, különösen azokra nézve, akik hajlamosak mindezt rosszul kezelni. A fiatalabb hírességek is állandó célpontok, és azok, akik leírják ezeket a durva kommenteket, bele sem gondolnak, milyen károkat tesznek másokban.

A legtöbb esetben pedig olyanok írnak durva szavakat vagy jelzőket, akik messze nem tehetnék meg ezt, mivel adott esetben pontosan olyanok, mint amiket másokról írnak. Kvázi saját maguk elé tartanak görbe tükröt, és még csak nem is tudnak róla.

Csak ámulnak a követők a Sarka Katáról készült képeken, gyönyörűen mutatott

Sarka Katát is gyakran találják meg sértő hozzászólásokkal, de róla láthatóan leperegnek ezek a kommentek, így az őt támadók a legtöbb alkalommal még visszaszólni sem tudnak, mert nincs mire. Kata jól kezeli ezt, és idehaza vannak még páran, akik hozzá hasonlóan nem adnak teret ezeknek a hozzászólásoknak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.