Clouds
21 Budapest
Dollár
359,61 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
443,28 Ft
Bitcoin
23,123 $

Sarka Kata csodálatos ruhában köszönt be a Maldív-szigetekről

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egészen más időjárási körülmények között várhatja a 2023-as esztendőt Sarka Kata, mint idehaza, ami már nincs messze.

Nemrég még gőzerővel rohangáltunk boltról boltra, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékokat karácsonyra. Ez soha nem egyszerű, pláne, ha a végére hagyjuk az egész folyamatot, és általában így szokott lenni.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Ennek is megvan a maga varázsa, bár minden évben megfogadjuk, hogy a következő karácsonykor hamarabb szerezzük be a meglepetéseket. Fogalmazzunk úgy, hogy nemigazán tartjuk be ezeket a fogadalmakat, ám sokszor épp december végén bukkanunk rá az igazira.

A karácsonynak vége, úgy elsuhant, mintha nem is lett volna, és már gőzerővel készülünk a szilveszterre. Ez még gyorsabban el fog telni, ugyanakkor a babona szerint nem mindegy, milyen hangulatban lépünk be a következő kapun.

Sarka Kata boldog és kiegyensúlyozott életet él, sokszor látatjuk őt az Instagramon, hogy mennyire hálás a szeretteiért. Nem is oly rég a Maldív-szigetekre utaztak, ahol remek időjárás fogadja őket.

Egy sziget, amit nem lehet összehasonlítani mással, és minden megvan ott, amire csak szüksége lehet az embernek ahhoz, hogy pihenjen. Kata ezúttal egy esti fotót osztott meg magáról, méghozzá egy csodálatos ruha kíséretében, amit erre a linkre kattintva nézhettek meg.