Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Sarka Kata stílusosan búcsúzott el a Maldív-szigetektől

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy hely, ahová mindig visszahúzhatja a szíve az embert, annyira különleges, tökéletes és egészen egyedi.

Komoly bajban lennénk, ha össze kellene állítanunk egy TOP-5-ös listát a Föld legkülönlegesebb helyszíneiről, de arra mindenképpen nagyobb esély van, hogy a Maldív-szigetek szerepelne rajta, mint sem.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Nyilván ez igazán akkor különleges, ha az ember személyesen éli meg ezeket a pillanatokat, amiket sokszor nehéz szavakba foglalni. Élmények, tapasztalások, melyek semmihez sem hasonlíthatóak, és képesek megváltoztatni az embert.

Az ehhez hasonló szigeteken sokkal több nyugalomban van része az embernek, friss levegőt szív, a Nap ereje is eltér az otthonitól, nem halljuk a város zaját, nincsenek boldogtalan emberek, és így tovább.

Mintha csak egy álomban találnánk magunkat, pedig mindez a valóság. A Maldív-szigetek életre szóló élményeket ad, különösen, ha mindezt a szeretteinkkel közösen élhetjük meg, napokon, heteken keresztül.

Sarka Katának hála ismét kaphattunk némi ízelítőt a Maldív-szigetekből, ami minden eddiginél jobban meggyőzött bennünket. Időközben Kata is elbúcsúzott a szigetektől, méghozzá egy látványos fotó kíséretében, amit erre a linkre kattintva érhettek el. Katának pedig igaza van, fontos hinni a jelekben!

Még több bulvár: Páratlan élményben volt része Vasvári Vivinek a világ másik felén