Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Egy különleges kollekcióban fotózták Sarka Katát

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sarka Kata abszolúte az elegáns vonalat képviseli, és köszönhetően a közösségi médiás aktivitásának, folyamatosan tippeket adhat ezekkel az összeállításokkal.

Napi szinten éljük a divat világát, még akkor is, ha nem veszünk róla tudomást. Rengeteg apró mozzanata van az életünknek, amiket a divat váltott ki, és ha elmerülünk ebben, láthatjuk, hogy ez milyen fontos.

Soron kívül Lezuhant egy férfi a Margit hídról, nem tudták megmenteni

Szerencsére a divat világa szabad, legalábbis a legtöbb országban az, így mindenki olyan szetteket rak össze magának, mint amilyet a képzelete enged. Ebben nagy segítségünkre lehetnek a magazinok, illetve a közösségi média.

Sarka Kata az egyik legigényesebb híresség Magyarországon, jó érzékkel választja ki azokat a ruhadarabokat és kiegészítőket, amik remekük állnak neki, és közben magát adja. Emellett kényelmesen érezheti magát bennük, megadván saját magának is tiszteletet.

Ugyanis meg kell tisztelnünk magunkat, hogy olyan ruhadarabokat hordnunk, amikben igazán jól érezzük magunkat. Erre rengeteg a lehetőségünk, és láthatjuk, hogy Kata is milyen színesen, változatosan öltözködik.

Nemrég egy újabb különleges kollekcióban fotózták, ami az eleganciáról szól, ötvözvén azt a fajta modern hatást, ami átjárja a világunkat. Kata ezúttal is nagyon meggyőző volt, bár eddig sem okozott csalódást.